Twoje zakupy: 0,00 PLN przejdz do koszyka

Tabela środków przedłużających trwałość

 

Nr artykułu

Nazwa

Dawkowanie

Zastosowanie

500201

ProFresh S 

0,2% - 1,0 %

Środek podtrzymujący świeżość dla ryb oraz w innych produktach delikatesowych, środek pomocniczy do marynowania ryb i obróbki jarzyn

500202

ProFresh P 

0,2% - 3,0 %

j.w.- roztwór wodny

500203

ProKartoffel Stabil S

0,2% - 0,7 %

Środek do utrwalania ziemniaków z przeciwutleniaczem,  hamujący wzrost mikroorganizmów.

500204

ProStabil Plus 

0,2% - 1,0 %

Środek wspomagajacy konserwację dla wyrobów rybnych oraz jarzyn  i warzyw

500205

ProVegetable Fresh

6,00%

Mieszanina środków aktywnych do marynowania świeżych, mrożonych jak również poddanych obróbce termicznej warzyw

500206

ProFresh Bad  

1,50%

Mieszanina składników aktywnych solanek do surowych ryb, miesa i warzyw

500207

ProStop Bac 

1,5% - 3,0 %

Konserwant chemiczny-mieszanina konserwantów