Twoje zakupy: 0,00 PLN przejdz do koszyka

Tabela dojrzewaczy

 

Nr artykułu

Nazwa

Dawkowanie

Zastosowanie

500101

ProReifer-Matjas

2,5% - 3,0 %

Dojrzewacz do produkcji delikatnie słonych filetów śledziowych

500102

ProReifer-Matjas-Super

3,0% - 4,0 %

Dojrzewacz do produkcji szlachetnego matjasa z naturalnym wybarwiaczem

500103

ProReifer-Matjas-Enzym

2,50%

Dojrzewacz  enzymatyczny do produkcji matjasów

500104

ProReifer-Scandinavia

4,0% - 5,0 %

Dojrzewacz stosowany do produkcji ziołowego śledzia i ziołowego matijasa po skandynawsku

500105

ProReifer-Matjas 0,5

0,5% - 0,7 %

Dojrzewacz do produkcji filetów śledziowych (matjasów)

500106

ProReifer-Salomon

4,00%

Dojrzewacz i środek pomocniczy do przeróbki łososia

500107

ProReifer-Graverd

4,00%

Dojrzewacz do produkcji łososia, makreli i pstrąga (graverd)

500108

ProReifer-Graverd K

8,0% - 12,0 %

Mieszanka kompletna do produkcji łososia  solonego na sucho

500109

ProReifer-Seelachs

2,0% - 3,0 %

Dojrzewacz do produkcji łososia w oleju.